5.11.11

Teistmoodi pannkook

Teistmoodi ei ole mitte pannkook ise vaid lisandid, millega seda süüa. Proovi pannkooki peekoni, maisi ja vahtrasiirupiga! On ju harjumatu? on, on. Retsepti soovitust kohtasin nii ''Nami-Nami kokaraamat'us'' kui Jamie Oliver'i kõige esimeses eestikeelses kokaraamatus ''Õnnelikud päevad superkokk Jamie Oliveriga''. Muideks mõlemad väljaanded meie köögis asendamatud ja ''paljukokatud'' retseptidega.

Pannkoogitainas tuleks valmis teha nagu ikka - nagu vanaema on õpetanud või ise leiutanud. Sobib nii paksem kui vedelam tainas. Mina jätan valmis taigna umbes 20-30 min seisma, tulemus palju parem. Peekon tuleks pannil üle säristada ja tainas otse peekonile niristada. Peale pudistada maisiterasi. Parem oleks värske mais aga kärab ka konserveeritud. Seejärel tuleb pannkook mõlemalt poolt kuldseks praadida ja valmis ta ongi.

Vahtrasiirup on saadaval ka meie kaubandusvõrgus, mõistlik oleks valida ikka originaaltoodang! Esialgu täiesti uskumatu kooslus on hämmastavalt maitsev. Meie kiidame!

No comments:

Post a Comment